Cami Anderson este un lider pasionat și consacrat în transformarea educației, care a petrecut mai bine de 30 de ani luptând cu sisteme și politici învechite pentru a impulsiona schimbarea. În acești ani, și-a asumat roluri diverse, de la profesor la director executiv și la administrator de sistem. A consiliat peste 25 de directori executivi pentru a atinge obiective de neconceput anterior. A fost vreme de 10 ani Superintendent școlar (inspector școlar general), mai întâi în New York City și apoi în Newark, punând în aplicare reforme cheie care au condus la creșteri notabile ale rezultatelor pentru toți elevii din district, indiferent de statutul lor socio-economic. A reușit să accelereze inovația și învățarea, să inițieze parteneriate public-private la niveluri fără precedent și să stabilească un nou model național pentru transformarea educației urbane în America. Ea a primit recunoaștere pe scară largă pentru munca ei cu elevi ce proveneau din cele mai dezavantajate grupuri socio-economice.

Anderson a fost, de asemenea, director executiv al Teach for America în New York, unde a fondat un consiliu de lideri din afaceri și educație, a crescut calitatea formării profesorilor și a lansat Teach for America Week. A coordonat, de asemenea, un program de formare pentru directori de școli, program care a fost recunoscut de către Harvard Business School și de Departamentul de Educație al SUA drept unul dintre cele mai eficiente programe de pregătire a directorilor din țară.

Cami Anderson se mândrește, de asemenea, cu o experiență diversă ca educatoare Montessori, regizor de teatru pentru tineret și ca sportivă. Ii este recunoscută munca pentru șanse egale și extinderea oportunităților educaționale ale copiilor și tinerilor. Anderson a primit premiul Peter Jennings pentru impactul ei asupra echității educaționale și a fost numită recent de către revista Time drept unul dintre „100 cei mai influenți oameni”.

Legal D2L
D2L
Dare to Learn SRL
CIF RO49257482
Str Rusciorului 50
Sibiu, Romania
contact@d2l.ro
(+4) 03 71 71 57 57

© Dare2Learn. All Rights Reserved
ro_RORomanian