Politica de rambursări și returnări

Politică de rambursări și returnări

Retur și ramburs

În conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014, produsele achiziționate online pot fi returnate fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 10 zile calendaristice de la data de achiziție. În cazul programelor de formare, returul în limita celor 10 zile este condiționat de neprezentarea la program, dacă programul debutează în timpul celor 10 zile. După expirarea termenului de 10 zile, produsele achitate pot fi returnate doar în situații de forță majoră așa cum sunt definite de lege, care includ dar nu sunt limitate la deces, boală sau șomaj. În cazul programelor de formare, costurile vor fi returnate doar cu condiția ca forța majoră să fi fost invocată cu cel puțin 12 ore înainte de începerea programului de formare.

Dacă dorești o rambursare pentru un produs achiziționat, te rugăm să ne trimiți un email la rezervari@d2l.ro în care să menționezi următoarele lucruri:

  • Numele complet
  • Adresa de email folosită în momentul în care ai cumpărat produsul și numărul comenzii primit prin email
  • IBAN-ul unde vrei să îți returnăm contravaloarea cursului, în cazul plății prin transfer bancar; în cazul achiziției cu cardul, returnarea banilor se va face pe același cont din care s-a făcut plata

Contravaloarea produsului va fi rambursată în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea cererii de retur.

 

Legal D2L
D2L
Dare to Learn SRL
CIF RO49257482
Str Rusciorului 50
Sibiu, Romania
contact@d2l.ro
(+4) 03 71 71 57 57

© Dare2Learn. All Rights Reserved
ro_RORomanian