Politica de plată și livrare

Politica de plată și livrare

Plată

Prețul produselor este afișat în lei sau în euro pe site și nu include TVA. Plata se face în lei la cursul practicat de banca emitenta a cardului cu care se face plata sau, în cazul facturilor, la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

În măsura în care există o eroare cu privire la prețul afișat pe site și achitat prin plata cu cardul, vă vom aduce la cunoștință în cel mai scurt timp, urmând să vă returnăm suma de bani achitată suplimentar. Daca eroarea este în favoarea clientului și ea se datorează neglijenței Dare to Learn SRL, nu vă solicităm o sumă de bani suplimentară.

Prețurile produselor pot fi actualizate/modificare în orice moment, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.

Plata produselor comandate se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul procesatorului de plăți Stripe și Netopia Payments, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă a cardului dumneavoastră va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care tranzacția nu se procesează din motive independente de noi (e.g., fonduri inexistente pe card, card expirat etc.), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dumneavoastră puteți selecta o altă metodă de plată sau puteți încerca din nou procesarea plății cu un card acceptat.

Livrare

Livrarea produselor oferite de Dare to Learn SRL prin prezentul site se face exclusiv electronic. După finalizarea cu succes a plății și confirmarea comenzii, veți primi prin email instrumentele de acces în format electronic.

Dare to Learn SRL nu livrează dovezile de acces la programe de formare (invitații, bilete) în format fizic.

 

Legal D2L
D2L
Dare to Learn SRL
CIF RO49257482
Str Rusciorului 50
Sibiu, Romania
contact@d2l.ro
(+4) 03 71 71 57 57

© Dare2Learn. All Rights Reserved
ro_RORomanian